Molly & Figge

Första gången de träffades morrade en liten osäker Figge. Och inte var det ett konstigt beteende inte, han var i en helt ny miljö och hade ännu inte funnit någon större trygghet. Andra gången morrade han mindre. Tredje gången morrade han inte alls. Vad gjorde då Molly? Hon ignorerade honom totalt.

Nu har de bott tillsammans i fem dagar, och de kommer att göra det i fyra dagar till, och nu börjar de faktiskt gilla varandra, och det är ömsesidigt. Figge har inte närmat sig Molly mer än med ett nafs i hennes svans, lekinviter, nosande och pussar. Det är all fysik kontakt de haft.

Idag har Molly sagt till honom när han blivit jobbig, något som behövts då hon varit lite väl mesig och han behövt en tillsägning. Det är väldigt intressant att se hur deras relation utvecklar sig 🙂

Annonser

Om Ebba & Molly

Människa och hund, hand i tass.
Det här inlägget postades i Figge. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Molly & Figge

 1. Nelssonmatten skriver:

  Tack för titten/kommentaren på min blogg! Vilken fin sida Du har! Och trevlig(a) hund(ar). Jag blir så impad av fina bilder, – måste nog skaffa mig en ny kamera själv (fast det är väl inte bara i kameran det sitter…)

 2. Quila o Ronja skriver:

  Hej, vad kul att du kikade in hos oss!!
  Härliga bilder på din/dina vovvar. Skönt att dom vänjer sig snabbt vid varandra.
  /Susanne

 3. saralinderman skriver:

  Haha, jag vet inte om jag skulle hålla med om att det blev så fint men det är ju kul att försöka. Blev inspirerad av din fina sida men fick inte riktigt till det och hade inte tålamod att fortsätta ;-).

 4. emma & elsa skriver:

  Hmm, ja men inte med så mycket hopphinder till att börja med. Hon haltar inte (vad jag har sett) längre, och tror att det berodde på en överansträngning, då hon sprang över hela planen det snabbaste hon kunde i slutet av det pass som hon började halta efter. Aja, vet inte hur jag ska förklara, men hoppas du fattar ändå 😉 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s