Love is in the air

Som jag sa var gårdagen en stor dag. Vi åkte nämligen 1 timme bort från hemmet för att titta på valp. Mormor & Morfar fick tyvärr ta bort deras Figge i september förra året. Det var en stor sorg för oss alla. Jag har pushat dem att skaffa en ny hund, jag ser verkligen hur de behöver det.

Jag har en längre tid kollat runt på vovvar på nätet. Omplaceringar som valpar men framför allt, det skulle vara en mindre, lättskött, liten glad tuss. Jag har tittat på så otroligt många tussar men mina hjärtat tog ett skutt när den här sötnosen visades på datorskärmen.

Denna lilla, 10 veckor gamla hane är en blandning mellan Jackrussel & Bichon Frisé (Pappa – renrasig Bichon Frisé, Mamma – blandning Bichon/Jackrussel). Uppfödaren hade medvetet avlat så då hon själv har 7 jackrusselblandningar (någon var renrasig) och ser det som en lyckad kombination som inte blir fullt lika energisk som en Jack russel. ”Lite damp och dämp” som hon sa.

Kerstin, uppfödaren har själv 7 vovvar och var beredd att behålla den lille om inte rätt hem dök upp. Hon är väldigt seriös och oerhört trevlig.

Allt känns som ödet. Brosan (blev bara två i kullen) heter Frasse och åkte till en familj som tidigare haft en hund vid namn Frasse. Denna lilla tuss heter Figge, precis som Mormor & Morfars tidigare hund.

Bild lånad från annonsen

Imorgon åker vi dit igen innan LillFigge ska hämtas hem på Söndag. Love is in the air ♥

Annonser

Om Ebba & Molly

Människa och hund, hand i tass.
Det här inlägget postades i Ej vardag, Kärlek. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Love is in the air

  1. P.S Hundar skriver:

    nu hänger vi med i svängarna .. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s